Alle wedstrijden t/m 31 maart afgelast

In verband met het coronavirus worden ALLE volleybalwedstrijden in het gehele land in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast.

De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als bijeenkomsten met grote groepen.

Vervolg competitie
De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht.

RIVM heeft het volgende advies uitgebracht:
Bekijk de actuele informatie op de website van het RIVM.

Advies RIVM
Het RIVM adviseert een aantal maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

• Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen

Meer informatie lees je op de site van het RIVM.

Vragen?
Het RIVM heeft een Q&A opgesteld waarmee de meeste vragen rondom het coronavirus worden beantwoord.

2020-03-13T08:28:45+01:00